Водка със 100% розова вода се представя на Дионисиеви дни Царево

Броени дни остават до шестото издание на винен фестивал Дионисиеви дни Царево 2022, който ще се проведе от 26 до 28 юли в центъра на морския град.

Затова бързаме да представим участниците в него.

Водка Rosie (Роузи) е първата премиум водка в света със сто процента натурална розова вода от най-голямата розова долина, намираща се в сърцето на България! 

Водката е тройно дестилирана от най-висок клас пшеничен спирт, добавя се омекотена и 100% натурална розова вода. Минава фина филтрация през активен въглен по специална технология и така се получава този елегантен и мек вкус на уникалнаta водка! 

Тази съвършена напитка бутилираме в елегантно нарисувана и светеща бутилка, което я превръща в уникален шедьовър за всички нощни заведения! (може да разгледате профилите на водка Rosie в социалните мрежи за повече снимки и видео клипове)

Алкохолното съдържание на продукта е 40 градуса, а бутилката е 700 мл.

Водка Rosie вече участва на три изложения за алкохолни напитки и на трите печели безапелационно всички награди в категория спиртни напитки, а именно:

-Сребърен Медал от Ракия и Спирит фест София - единствената наградена водка на изложението сред редица български и чуждестранни участници!

-Специална награда 'Изборът на потребителя' на Винария и спирит фест на Панаира в Пловдив като събра най-много гласове от хиляди гости на изложението! 

-Златен Медал за “Иновации за храни и напитки” на събитието Rose Wine Expo Казанлък 2022

Препоръчителната цена за крайният потребител е 33 лева.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови