BodyArt шоу с Теодора Калчева на Дионисиеви дни Царево 2022

Ексклузивно боди арт шоу на топ гримьора Теодора Калчева ще бъде включено и в шестото издание на винения фестивал Дионисиеви дни Царево на 26 юли от 19 ч.

Темата на рисунките върху голото тяло на модела се пази в тайна, но ще е нещо свързано с виното, лозата и природата, сподели тя.

Художничката ще работи върху творението си часове наред пред очите на участниците и публиката, след което нейният уникален шедьовър ще дефилира по изпровизираната сцена на фестивалното изложение.

Дионисиеви дни Царево 2022 ще се проведе в центъра на морския град от 26 до 28 юли.

Какво вече съобщихме и през тази година ще бъде направено класиране на вината от специално поканени професионални технолози от Бургаската лозаро-винарска камара „Южно Черноморие”.

Името на Теодора Калчева се свързва с онова красиво и революционно изкуство, наречено боди арт. Единствена в Бургас преди 18 години дръзва да рисува голи женски тела и да ги превръща в шедьоври. И до ден днешен няма аналог в родния си град. Самата тя признава, че всичко е започнало на шега. 

Теодора е самоука, никога не е посещавала курсове по грим и рисуване. Разчита на въображението, таланта си и на двете си ръце. След като завършва СУ „Димчо Дебелянов”, с профил музика, животът й определя друга посока. 

Музиката ми помогна дотолкова, че да бъда още по- артистична, да развихрям въображението си, споделя тя.

Теодора Калчева е носител на награди от национални конкурси по грим. Има награди по BodyArt от национални фестивали на красотата. Участник в международни фестивали на изкуствата. 

Демонстрира нестандартен пърформанс за популяризиране на марки, каузи и събития. Лектор по професионален грим и маникюр. Всяко нейно представяне се превръща в изключително шоу за публиката.

Тя е създател първото Make up студио в Бургас.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови