Zaara Estate идва с вино, отлежало на морското дъно, на Дионисиеви дни Царево

Zaara Estate е бутикова винарна, разположена над село Главан, в прегръдката на Сакар планина. Избата е участник в шестото издание на винен фестивал Дионисиеви дни Царево 2022, който ще се проведе от 26 до 28 юли в центъра на морския град.

Гордеем се с начина, по който правим вино. 

Това заявява екипът на винарска изба Zaara Estate.

С всяко зрънце грозде, отгледано в собствените ни масиви с обща площ от 150 декара. С всеки от различните сортове, за които се грижим, като за любими деца. 

С всяка длан, която нежно е подбрала най-доброто, и безкомпромисно е отхвърлила неподходящото. Гордеем се с финия баланс между древния местен тероар и най-съвременните енологични практики. 

С формата, етикета, посланието и вкуса на всяка бутилка от двете ни серии вина, носещи имената DOGMA и Zaara Estate и създадени под вещата грижа на именития италиански енолог Giovanni Colugnati. 

BLACK SEA AGED WINE

Dogma Black Sea Aged е първото българско вино, отлежало на дъното на Черно море. Резултатът е, освен ускоряването на процеса на стареене, и повишаване на свежестта, заобляне, удължаване на послевкуса и хармонизиране на органолептичните елементи. 

Освен с вкусовите си качества, това необикновено вино впечатлява и с бутилката си, в която финалните щрихи по дизайна се дело на самото море.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови