Ето какво се случва на конференцията за киберсигурност BSides Sofia

В рамките на два дни – 18 и 19 март, за втора поредна година се провежда BSides Sofia - конференция за киберсигурност, част от световната верига BSides конференции за киберсигурност!

Идеята зад събитията Security BSides е да се организира отворена конференция за информационна сигурност, където професионалисти, експерти, изследователи и ентусиасти на InfoSec се събират, за да обсъдят следващото "big thing".

BSides не се ограничава само до етично хакерство, но вместо това конференцията е отворена за широк кръг от теми, свързани със сигурността, като реакция при инциденти, сигурност на IoT, компютърна криминалистика, стандарти за сигурност и разбира се съответствие.

Зад кулисите на събитието стоят редица хора, професионалисти в областта на информационната сигурност, които решиха да направят първите стъпки и да пренесат това световно събитие в България.

Сред лекторите на BSides са Петър Кирков - национален координатор по киберсигурността и бившият министър на електронното управление Божидар Божанов.

BSides Sofia се провежда с любезното домакинство на УНСС и по инициатива на BASELINE.

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА ТУК!