Две красиви лица на бургаската журналистика са водещи на Мисис Бургас 2023

Русокосата чаровница Анна Добрева, която завежда маркетинговия отдел на най-бързо развиващата се електронна медия в региона „Флагман“ отново се впуска в ролята на водеща в конкурса за красота Мисис Бургас 2023 г.

Нейна сценична половинка ще бъде друга известна бургаска красавица. Обичаното лице от малкия екран на местната телевизия RN-Канал 0 - Пепа Костадинова поема това предизвикателство. 

Така, двете невероятни чаровници ще се допълват на сцената на най-женственото и най-светско пролетно събитие в морския град. Двете дами ще внесат допълнителен блясък и красота на престижния конкурс.

Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2023 г. Конкурсът по традиция ще премине в три тура. В първи и втори тур, дамите ще дефилират с тоалетите на марката „ДИКА“, а финалния, тери тур, е отреден по традиция на прекрасните дизайнерски рокли на талантливата Мария Диомова. 

Бургаската дизайнерка ще представи най- новата си колекция бални и сватбени рокли. Прекрасните тоалети с марката „Диома“, част от новата колекция на едноименната марка ще бъдат представени за първи път на конкурса за красота Мисис Бургас 2023 г.

Кандидатките за короната ще бъдат оценявани от компетентно жури, което ще има нелеката задача да избере най- достойната бургазлийка. В състава на журито ще влязат известни носителки на титли за красота. Мисис Бургас 2022 Валерия Докузова ще предаде короната но новата най- красива омъжена жена на Бургас. 

Ирина Папазова, която е лицензиант на конкурса Мис България ще бъде част от престижното жури, както и носителката на титлата Мисис България 2022 Гергана Станчева. Очертава се труден избор пред компетентното жури, но за съжаление титлата Мисис Бургас 2023 г е само една.

По традиция, престижното издание на конкурса Мисис Бургас се провежда в навечерието на най-женския християнски празник Благовещение. Най- красивата омъжена жена на Бургас и тази година ще изберем на 23 март от 19.30 ч в конферентния център на хотел „България“. 

Социалната кауза, която обедини участничките в тазгодишното издание на конкурса за красота е кауза, свързана с кърменето. Каква точно е благородната кауза, организаторите ще разкрията малко преди дългоочакваното събитие.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови