Борисов в Бургас: Само добруването на хората ни интересува /снимки/

Стотици се събраха в залата на Културен дом НХК в Бургас днес, за да се срещнат с Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ пристигна в черноморския град точно на Благовещение. Той беше посрещнат със силни аплодисменти и възгласи „Победа!“. 

Заедно с него пред насъбралото се множество застанаха кметът на Бургас Димитър Николов, областният координатор на ГЕРБ Иван Алексиев и водачът на бургаската листа за предстоящите парламентарни избори Жечо Станков. На сцената се качиха също всички кандидати за народни представители от листата на 2 МИР – Бургас. 

Сред присъстващите бяха още евродепутатът от ЕНП Асим Адемов, кметовете на Царево – Георги Лапчев, Айтос – Васил Едрев, Средец – Иван Жабов, Приморско – Димитър Германов, Сунгурларе – Георги Кенов, председателят на "Движение Гергьовден" Драгомир Стефанов.

Борисов започна обръщението си към хората в залата с поздрав за светлия християнски празник. След това обаче лидерът на ГЕРБ очерта сложната политическа и икономическа обстановка в страната. 

„Ако аз живеех в Бургас, всеки ден щях да правя протест и да питам защо две години не пускат готов път за Слънчев бряг. Най-голямата зала в България също стои така, а сега можеше да се провежда Световното по лека атлетика.“, каза Борисов пред бургазлии.

Той беше категоричен, че ако ГЕРБ има възможност да управлява, няма да допусне въвеждането на т.нар. „данък свръхпечалба“, който ще натовари българските фирми с допълнителни 33 % върху данък печалба. Борисов подчерта, че до тази мярка се е стигнало заради „безобразията на Асен Василев“, който беше финансов министър.

„Въобще не ви агитирам да гласувате за нас. Ако искате да оцелеем, сами трябва да отидете и да гласувате. Да, аз знам как да изтегля държавата от блатото и да я направя отново водеща на Балканите. Но затова ни трябва голяма разлика пред другите партии, за да имаме морал и право да поправяме строшената държава. За две години се нанесоха огромни и непоправими последици! Всички знаят, че само ние можем и само ние знаем как.“, каза още лидерът на ГЕРБ. 

Борисов заяви, че е изключително доволен от бургаската листа с кандидати за народни представители, тъй като тя е пълна с хора които са добри в професиите си.

„Имаме прекрасна листа - млади и стари, знаещи и можещи – много четящи, имаме рибари, лекари… Това, което сме обещавали, пак ще го направим. Само добруването на хората ни интересува.“, завърши Борисов. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови