Здравословен тен не може да съществува. Пигментът защитава като щит между ядрото на клетките. Не може да се говори, че е здравословно. Това каза по Би Ти Ви дерматологът д-р Маргарита Къчева.

Какви здравни права има потребител, който живее и работи в чужбина, където е здравноосигурен, а през лятото си идва в България на почивка. Може ли да се лекува в България през този период, ако му се наложи да търси медицинска помощ.

Колективът на Средно училище „Петко Росен“ в Бургас апелира за подкрепа и солидарност към едно дете и неговото семейство, които в момента преминават през изключително труден период.

Райският газ все още е много моден сред тийнейджърите. Наскоро бяха заснети млади родители да дишат райски газ до бебето си. Това забавление обаче никак не е безопасно. Райският газ е едно средство, което води до замайване, до чувство на удоволствие, но когато се употребява от хора, които не знаят неговите странични ефекти, може да се случат много неприятни неща, заяви за News.bg доц. Филип Абединов, анестезиолог в УМБАЛ "Св. Екатерина".

Двама лекари от Пловдив попаднаха в ареста за източване на пари от Здравната каса. Единият е управител на медицински център и е на 55 години, а другият - на 54. Обвинението срещу тях е за извършена документна измама.

Страница 1 от 469